Fortnox hjälper dig med bokföring, fakturering och finansiella tjänster. Bokför, fakturera och sköt lönerna online – enkelt och lättanvänt! Fortnox passar alla typer av företag och är helt webbaserat. Idag har Fortnox över 400 000 användare, växer internationellt och är börsnoterat.

HRM Software satsar hårt på att utveckla marknadens bästa HR- och lönesystem för främst stora organisationer. Helt avgörande för att vi ska lyckas är att vi jobbar tätt tillsammans med våra kunder. Vårt mål är att tillhandahålla innovativa och personliga lösningar med hög grad av tillgänglighet, baserade på modern teknik som förbättrar det dagliga HR- och lönearbetet.

När du köper en Colix-app får ni en egen mobilapp och webblösning med ert eget innehåll, er egna logotyp, bilder och färger. Tekniken däremot är densamma som för alla våra kunder. Dessutom gör vi jobbet åt er. Vi har flera hundra kunder som idag använder sina Colix-appar i sitt dagliga arbete. Behöver ni också en smidigare och mer mobil lösning för att göra ert arbete mer effektivt och smidigt?