Din Partner
Advisor HR Sweden

Vi är ett stort gäng av juniorer och seniorer inom arbetsfältet HR, Lön och HR Tech. Vi tror att samarbete utvecklar oss som individer och samtidigt våra verksamheter.  Därför jobbar vi i nätverk och projekt där vi utbyter erfarenheter och delar kunskaper med varandra. Vi inspirerar och stöttar varandra helt enkelt!

KONSULT

  • Utvecklings- och förändringsprojekt med fokus på arbetsprocesser, organisation och systemstöd.
  • Digitalisering av HR och lön.
  • Marknadsanalyser, upphandling och införande av system för HR och lön.
  •  Prediktiv analys av HR-data.

NÄTVERK

Under 2022 lanserar vi en digital mötesplats för alla som gillar HR, Lön och HR-Tech. Vår app kan du ladda ner för IOS och Android. Helt kostnadsfritt och utan några bindningstider.   Här kan du interaktivt ta del av trender, nyheter, lediga jobb, tips och mallar. Dessutom ställa frågor till vår expertpanel.
Sedan 10 år tillbaka så arrangerar vi också inspirationsresor runt om i världen, där vi deltar på olika events men också besöker intressanta företag och öppnar dörrar till möten människor emellan. Välkommen!

UTBILDNING

Vi utbildar framtidens...

  • Projekt- och förändringsledare inom HR och HR Tech
  • Upphandlare av HR- och lönesystem
  • Systemförvaltare av HR- och lönesystem

Ola Johansson

Grundare av Advisor HR Sweden

Tiden går fort när man har roligt. För snart 40 år sedan tog jag min examen i Lund och började jobba inom HR-branschen. Under årens lopp har jag sedan jobbat inom offentlig sektor, statliga myndigheter och privata näringslivet. Mina olika roller har varit allt ifrån rekryterare till HR-chef och nu sista 15 åren som konsult och rådgivare.
Den gemensamma nämnaren under alla år har varit att jobba med Human Resource, organisationsutveckling och systemmarknaden kring HR. Nu fortsätter jag mitt konsulterande tillsammans med ett kompetent och ständigt växande nätverk av duktiga kollegor inom HR, Lön och HR Tech.

Hoppas att du också vill bli en del i detta starkt växande nätverket. Kanske vill du ta språnget ut att göra något nytt och utmanande. Kanske vill du ha lite tips och idéer i ditt jobb. Tveka inte att kontakta mig eller nätverket. Börja med att ladda ner vår app och bli en del i vårt starkt växande nätverk.

Välkommen!

Nu är vi igång!

nätverk för HR, Lön och HR Tech

Ladda ner vår app Advisor HR och ta del av vår unika och växande digital mötesplats för oss som gillar HR, Lön och HR Tech. Massor av inspiration, trendspaning, tips och erfarenhetsutbyte. Helt kostnadsfritt naturligtvis! 

Org nr 556777-9839

Sverige